Veelgestelde vragen

Nee, reisverzekering en annuleringsverzekering zijn niet in de huurprijs inbegrepen. Deze dienen door de huurder zelf te worden afgesloten.

Ja, je kunt je verzekeren tegen het eigen risico. Dit raden wij zelfs ten zeerste aan. Voor het afsluiten van een eigen risicoverzekering klik hier. De kosten voor het verzekeren van het eigen risico bedragen € 10,00 per dag.

Onze wisseldag is de zaterdag. Op de eerste huurdag kan de camper vanaf 13.00 uur worden opgehaald. Op de laatste huurdag dient de camper om uiterlijk 10.00 uur terug op de inleverlocatie te zijn.

Ja, de eigen auto kan geparkeerd worden op een openbare parkeerplaats. De verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of diefstal van het betreffende voertuig.

Deze bovengenoemde kosten zijn voor rekening van de huurder. De huurder ontvangt de camper met een volle brandstoftank en AdBlue tank. De huurder dient de camper met een volle brandstoftank in te leveren. De verhuurder zorgt voor het aftanken van de AdBlue tank.

Nee, de camper is niet voorzien van een tv.

De boeking is definitief op het moment dat de huurovereenkomst getekend is door zowel de verhuurder als de huurder, wij in het bezit zijn van een kopie van het rijbewijs en ID kaart/paspoort van de huurder (BSN nummer mag onleesbaar zijn gemaakt en de huurder de aanbetaling van 25% van de totale huursom exclusief aanbetaling heeft voldaan.

Nee, het is niet toegestaan om huisdieren in onze camper mee te nemen.

De camper dient in eenzelfde staat te worden ingeleverd als hoe de huurder hem in ontvangst heeft genomen. De binnenzijden van de cabine, het woongedeelte (incl. toilet en douche) en de garage dienen geheel te zijn schoongemaakt. Tevens dient de vuilwater geledigd te zijn en dient de toiletcassette leeg en gespoeld te zijn. De mogelijkheid bestaat dat wij ook de binnenzijde schoonmaken. De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 75,00. Het ledigen van de vuilwatertank en het ledigen en spoelen van de toiletcassette dient u dan nog steeds zelf te verzorgen.
Indien u van deze dienst gebruik wilt maken, dient u dit bij het ophalen van de camper kenbaar te maken.

De huurder dient minimaal in bezit te zijn van rijbewijs B. Daarnaast dient de huurder minimaal 25 jaar te zijn op het moment dat de huurperiode ingaat, en dient de huurder minimaal 3 jaar in het bezit te zijn van minimaal rijbewijs B.

Nee, de huurder dient zelf zorg te dragen voor dekbedden incl. hoeslakens, matrashoezen en kussens.

Voor deze camper geldt de maximum/minimum snelheid voor een personenauto die van toepassing is op de weg waar u op dat moment rijdt. Op autosnelwegen adviseren wij een snelheid van 100 – 115 km. /uur. Onze camper is voorzien van cruise control en een optie voor het instellen van een maximum snelheid.

Nee, met onze camper mogen geen wintersportbestemmingen bezocht worden.

De lengte van onze camper is 6,99 meter, de breedte is 2,32 meter, de hoogte is 2,87 meter en de stahoogte is 2,10 meter. Het ledig gewicht van de camper is 3.100 kg. Deze afmetingen zijn te vinden op de binnenzijde van de zonneklep aan de bestuurderszijde.

Bij het ophalen van de camper dien je het rijbewijs van alle bestuurders die tijdens de huurperiode de camper besturen mee te brengen. Deze bestuurders dienen allen minimaal 25 jaar te zijn en minimaal 3 jaar in het bezit van rijbewijs B. Daarnaast dien je de ID kaart of het paspoort van de huurder mee te brengen.