Even voorstellen.........

……..wij zijn Perry en Lonneke Madou. Wij wonen met onze dochter Femke en zoon Stan in Helden. Ieder jaar genieten wij op een aantal momenten van een welverdiende vakantie. Tijdens deze vakanties hebben we vele bestemmingen binnen en buiten Europa bezocht. Veelal betroffen dit (all inclusive) resorts in zonnige oorden.

In 2018 ontstond bij ons het idee om eens op een andere manier vakantie te gaan vieren. Kamperen, maar dan niet met een tent of caravan, maar met een camper. Hierop hebben we besloten om een camper te huren. Samen met onze kinderen hebben we toen een rondreis gemaakt door Duitsland, Zwitserland, Italië en Oostenrijk. Alle vooroordelen m.b.t. kamperen (vieze sanitaire gebouwen, drukke campings, lange reisafstanden, enz.) verdwenen als sneeuw voor de zon. Je bestemming en het reistempo bepaal je immers zelf aan de hand van vele handige camperboeken, apps en reviews.

Op onze bucket list stond al heel lang een rondreis door Zuid Afrika. In 2019 hebben we een 3 weekse rondreis gemaakt (dit keer niet met een camper) van Johannesburg naar Kaapstad. 

Voor 2020 was de keuze weer snel gemaakt. We hebben wederom een camper gehuurd. Dit keer met als bestemming Kroatië. Echter gooide corona roet in het eten, en zijn we uiteindelijk uitgeweken naar Italië (ook geen straf). Voor ons werd nu wederom duidelijk hoe vrij en flexibel je met een camper bent. Je kunt op het allerlaatste moment besluiten wat jouw vakantiebestemming gaat worden. Zoek je de zon op in Zuid Europa, kies je voor de rust in Scandinavië of bezoek je gewoon een van de vele mooie bestemmingen in ons eigen Nederland. En staan de weersomstandigheden op de vakantiebestemming je niet aan? Geen probleem. Binnen een half uur heb je je boeltje ingepakt en verkas je naar een andere bestemming.

Ook in 2021 hebben we een camper gehuurd. Dit keer wel met Kroatië als bestemming. Tijdens deze reis is bij ons ook het idee ontstaan om zelf een camper aan te schaffen. Het doel hiervan was tweeledig. Zelf genieten van heerlijke campervakanties en daarnaast andere mensen de gelegenheid te bieden om te kijken hoe fantastisch campervakanties kunnen zijn.

Op basis van onze eigen ervaringen hebben we onze camper ingericht en uitgerust. Zo is onze camper voorzien van 5 zit- en slaapplaatsen, toilet, douche, cabine airco en stand airco, navigatie, fietsendrager, achteruitrijcamera, een uitgebreide inventaris, handige hulpmiddelen en nog heel veel meer. Op deze manier willen we onze huurders kennis te laten maken met het fenomeen campervakantie.

Hebben we je nieuwsgierig weten te maken? Maak dan vrijblijvend een afspraak om eens naar onze camper te komen kijken. Kijken kost immers helemaal niets!

Je kunt bellen of appen met Perry (06-40185027) of Lonneke (06-48747427) of stuur even een mailtje naar info@peelenmaascamperverhuur.nl